Skip to content

Casti SOMiC – Cele mai bune modele pentru gaming

Scufunda-te într-o lume epica a sunetului, și bucura-te de confortul castilor pentru gaming SOMiC. Acest brand este capabil sa multumeasca clienții cu casti de foarte buna calitate, la prețuri foarte ieftine. Îți aducem cele mai bune oferte de castig gaming SOMiC, profita, Alege-le pe ale tale!

Casti Gaming SOMiC: tabel comparativ

Acesta tabel comparativ include cele mai vandute modele SOMiC.
CastiGaming.ComSUPER PRET 🤩 💰RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeSomic Salar A500Somic G923Somic G941Somic G956Somic G909
ImagineCasti gaming cu microfon Somic Salar A500Casti Gaming Somic G923Casti gaming Somic G941, Surround 7.1Casti Gaming Somic G956 BlackCasti gaming cu microfon Somic G909
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Recenzii👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
👉 Vezi Review ✅
👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
Tehnologie
Conectare
Cu fir (1,8m)
Jack TRS 3,5mm
Cu fir (2,5m)
Jack TRS 3,5mm
Cu fir (2m)
USB
Cu fir (3m)
USB
Cu fir (2m)
USB
SunetStereoStereoSurround 7.1Surround 7.1Surround 7.1
Impedanta
Frecventa raspuns
Sensibilitate
32 Ohm
20 - 20.000 Hz
98 dB
32 Ohm
20 - 20.000 Hz
98 dB
32 Ohm
20 - 20.000 Hz
105 dB
32 Ohm
20 - 20.000 Hz
97 ± 3 dB
32 Ohm
20 - 20.000 Hz
95 dB
MicrofonDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Greutate200g258g294g302g400g
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Vrei sa le compari? Acum poți! ✔️

TOP 6 Casti Gaming SOMiC: recomandari

Marca somic are un catalog amplu de casti pentru gaming, de diferite tipuri și modele, este normal sa nu stii ce model sa cumperi. Iti prezentăm 6 dintre cele mai remarcate casti pentru gaming, marca SOMiC, pentru a-ti face o idee, și pentru a putea compara între ele, aceste căști ce au multumit deja atat de mulți clienți, și.. de ce nu? Pentru a-ti cumpara si tu, castile tale SOMiC!


Casti gaming SOMiC G941 Surround 7.1 & Vibratii inteligente

Unul dintre modele clasice a celor de la SOMiC, este G941. Vibratii inteligente, sunet surround 7.1, microfon omnidirectional, design ergonomic, iluminare LED, materiale de calitate, confort… toate aceste avantaje la un preț foarte ieftin. Avand și peste 600 de recenzii pozitive, recomandam cu incredere aceste casti, fiind una dintre cele mai bune aleger pe care le poți face anul acesta. Ti-am pregatit cel mai bun review din sector, pentru a studia cu atenție castile, înainte de a le cumpara. Click aici!


Casti gaming SOMiC GS301 Surround 7.1

Modelul GS301 se remarca prin designul sau exclusiv. Surround 7.1 ce oferă un sunet de foarte buna calitate, conectare USB, compatibile cu Playstation, Xbox, PC, Laptop, sau orice alt dispozitive cu ieșire USB, microfon omnidirectional, Iluminare LED roșie, sunt doar cateva dintre avantajele oferite de castile pentru gaming SOMiC GS301. Cumpara în oferta, aceste casti, and, enjoy the game!


Casti gaming SOMiC G951S Roz

Un alt model exclusiv, G951S PINK, în principiu, dedicat sexului feminin, cu difuzoare mari de 40mm ce oferă o rezolutie clară a sunetului acoperindu-i urechile, blocand sunetul din exterior. Ideale pentru multe dispozitive, precum Xbox One, Switch, PS4, iPhone, iPad, PC, laptop etc, sau orice alt dispozitiv utilizat pentru mufa de 3,5 mm. Rezistente, reglabile și foarte confortabile, permit utilizarea continua multe ore în șir. Recomandarea noastra pentru fete, sunt castile SOMiC PINK G951S!


Casti gaming SOMiC G95X Real 5.2 Surround

Modelul G95X, face parte din grupul select al castilor pentru gaming de cea mai buna calitatea. Cele 8 difuzoare oferă un sunet real, care împreuna cu funcția de vibratii inteligente, oferă experiențe de joc de neuitat. Compatibilă cu orice dispozitiv cu ieșire USB, extrem de confortabile și rezistente, sunt castile pe care orice player și le dorește. Singurul dezavantaj al acestora, putem spune, ca este prețul puțin mai ridicat fata de celelalte modele. Una peste alta, daca-ti doresti confort, calitate, si un sunet cum nu ai mai auzit, SOMiC G95X sunt făcut pentru tine.


Casti Gaming SOMiC G909 PRO 7.1 Surround Extreme Bass

Modelul G909, pe langa confortul, și calitatea materialelor de care suntem deja obișnuit, se remarca prin SUPER BASUL oferit. Difuzoare de înaltă definiție, ce acoperă complet urechile, excluzand sunetul din exterior, capabile sa ofere un sunet extrem de clar și o senzatie uimitoare. Dotate cu microfon sensibil cu design pliabil, ideal pentru jocuri. Acestea sunt casti ce se adaptează perfect capului tău, luand forma corecta, oferind posibilitatea de a le folosi non-stop. 


Casti gaming SOMiC G909JD Surround 7.1 & Vibratii

Aceste casti SOMiC, G909JD se remarca și ele prin materialele de calitate cu care lucrează mare fabricant Somic. Acestea sunt și ele dotate cu vibratii inteligente, oferind în același timp un sunet clar, și concis, datorită difuzoarelor surround 7.1, ce te vor face sa te scufunzi în plăcere. Profita de prețul foarte redus, și cumpara-ti castile de foarte buna calitate, și extrem de rezistente, ideale pentru tine, și sesiunile tale de joc. 


Casti Gaming SOMiC: catalogul cu cele mai bune oferte din acest an

SOMiC: peste 22 de ani de experiența garantează aceasta marca

SOMiC este unul dintre cei mai vechi producători de casti din China. Guangdong Somic Technology Co a fost inventat în anul 1999, care este în prezent un grup modern care produce produse de înaltă calitate pentru casti.  Recunoscut la nivel mondial, brandul SOMiC oferă utilizatorilor sai căști de ultima generatie, datorită echipamentelor de producție moderne. Cu 20.000 m² baza de producție este dotată și cu echipamente de testare de ultima generatie, care ajuta foarte mult la creșterea acurateței și indrumarii în cercetarea timpurie și dezvoltarea sunetului. 

Casti SOMiC: avantaje, păreri, opinii si concluzie

În primul rand, aceste căști se remarca prin calitatea sunetului, calitatea materialelor, dar și confortul oferit. Cu toate acestea, cel mai important avantaj, din punctul nostru de vedere, este pretul ieftin al acestora. Cele mai noi modele, la prețuri extrem de accesibile. 

O pereche de casti pentru gaming marca SOMiC, cu siguranță este o buna alegere, daca ești în căutarea unui sunet de calitate, dar și a unor materiale special gandite pentru a dura și pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie, purtandu-le atâtea ore încontinuu.

Pe scurt, castile pentru gaming marca SOMiC, sunt capabile sa ofere calitatea sunetului profesional, însă, la un preț mult mai ieftin fata de alte casti pentru gaming asemenatoare.

Rezumat
Cele mai bune casti pentru gaming marca SOMiC
Numele Articolului
Cele mai bune casti pentru gaming marca SOMiC
Descriere
Nu stii ce casti sa alegi? Venim in ajutorul tau, pe langa recomandari, In acest articol vei gasi cele mai bune modele din acest an, la cele mai avantajoase preturi.
Autor